PočetnaReferenc listaAktivnostiDonacijeGalerijaVideoKatalogLinkoviKontakt
EnglishРусскийDeutsch
 

Aktivnosti

Dana 31.03.2014. od strane Gradske Uprave Sektora za Vanredne Situacije MUP-a R. Srbije ukazana nam je velika čast! Izabarani smo kao prvi i reprezentativni servis vatrogasne opreme u Beogradu prilikom vanredne kontrole svih servisa u gradu, a ujedno to je bila obuka i upoznavanje sa opremom mlađih inspektora iz Uprave pod vođstvom starijih kolega. Ovo je veliki znak priznanja za naš dugogodišnji rad, a Uprava je naš profesionalizam ovim činom podigla na još veći nivo.

 

U periodu od 25 do. 28.02.2014. godine posetili smo međunarodni sajam zaštite od požara SICUR (SICRU ) koji se održao u Madridu, Španija.

 

Od 22. do 24.05.2013. posetili smo međunarodni sajam zaštite od požara Pyros/Iset koji se održao u Brnu, Republika Češka

 

Još jednu uspešnu obuku inspektora iz Sektora za vanredne situacije MUP-a R. Srbije, održali smo 29.03.2013. za ukupno 20 inspektora. Obuka je održana na OMV benzinskoj pumpi u Pančevu.

 

Od 20-23- Februara 2013. U Kijevu, Ukrajina, održan je međunarodni sajam zaštite od požara, koji smo posetili.

 

Od februara 2013. godine, bogatiji smo za još jedan vredan sertifikat. Od strane Akreditacionog tela Srbije (ATS), dobili smo Sertifikat o za laboratoriju za tehnička ispitivanja. ATS ovime potvrđuje da je "Vatroival" kompententan za obavljanje poslova ispitivanja: čeličnih bešavnih cevi, ručnih i prevoznih aparata za gašenje požara, hidrantske mreže.

 

Uspešnu dugogodišnju saradnju sa Sektorom za vanredne situacije MUP-a R. Srbije, nastavili smo i ove godine, pa smo za novu grupu inspektora iz cele Srbije održali još jedno predavanje o inspekcijskom nadzoru na benzinskim pumpama. Tako smo 05.10.2012. i 16.12.2012. održali dva predavanja za ukupno 40 inspektora. Obuke su održane na OMV benzinskoj pumpi u Pančevu.

 

Od 20. do 23. Septembra 2012. u Istanbulu, Turska, posetili smo 16 međunarodni sajam ISAF zaštite od požara, bezbednosti i zdravlja na radu i sigurnosne zaštite.

 

Dobili smo pozitivnu ocenu stručnog tima Akreditacionog tela Srbije za dobijanje sertifikata o akreditaciji za Ispitnu Laboratoriju. Ekspretski tim nas je posetio 07.06.2012.

 

Od 28. do 31. maja 2012. godine održan je 38. Međunarodni sajam prevencije i reagovanja u vanrednim situacijama i bezbednosti i zdravlja na radu 112 Expo, na kome se i naše društvo ponovo predstavilo i uspešno učestvovalo.

 

Posetili smo jedan od najvećih evropskih sajmova zaštite od požara IFSEC Intrernational www.ifsec.co.uk koji se održao u periodu od 14. do 18. maja 2012. godine održao u Birmingemu, Engleska.

Takođe, obišli smo i prelepi centar Londona.

 

Povećanje obima poslovanja zahtevalo je reorganizaciju unutar društva Vatroival. Najveća promena izvršena je unutar servisa protivpožarne opreme.
Za potrebe servisa izgrađena je nova prostorija pored postojećeg servisa. Radovi su obavljeni početkom septembra 2011. Godine.

 

U organizaciji Udruženja poslodavaca Srbije "POSLODAVAC" , u partnerstvu sa Nacionalnom službom za zapošljavanje - Filijala za grad Beograd, Privrednom komorom Beograda i Gradskom opštinom Stari grad, dana 15.06.2011. održan aje Sajam zapošljavanja u sali “Amerikana” u Domu Omladine u Beogradu.

Vatroival je uzeo učešće u ovoj akciji i ponudio posao mladim i stručnim kadrovima.

 

Društvo Vatroival bogato je za još jedan sertifikat, SRPS OHSAS 18001:2008. Iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu. Dana 06.11.2010. godine sertifikaciona kuća Standcert izvršila je sertifikaciju našeg Društva sistemom upravljanja zaštitom zdravlja i bezbednošću na radu.

Takođe, od strane Standcert-a uspešno je izvršena i resertifikacija našeg sistema menadžmenta SRPS ISO 9001:2008. Vatroival tako ulazi u četvrtu godinu uspešne primene ovog standarda u svom poslovanju.

 

Posle višemesečnih priprema za uvođenje novog standarda SRPS OHSAS 18001:2008, i resertifikacije SRPS ISO 9001:2008, krajem oktobra 2010. godine uspešno je održana obuka za interne proveravače integrisanog sistema menadžmenta od strane preduzeća Victoria Consulting.

 

Kupovinom novih mašina i uređaja i zamenom starih kao i proširenjem servisnog prostora, svrstali smo je u jedan od malobrojnih modernh i dobro opremljenih servisa vatrogasne opreme u našoj zemlji. Shodno tome 22. spetembra 2010. godine, inspektori Uprave za vanredne situacije MUP R. Srbije iz Beograda, posetili su naše preduzeće i izvršili kontrolu servisa i novih uređaja.

 

Od 14. do 17. Septembra 2010. godine, preduzeće Vatroival uspešno se predstavilo učešćem na 37. Međunarodnom sajmu 112 EXPO na Beogradskom sajmu.

 

Treću godinu za redom održan je Vip Beach Masters turnir u odbojci na pesku. Turniri su se održali u Kragujevcu, Nišu i dva puta u Novom Sadu u peridou Jun-Avgust. Vatroival je i ove godine uspešno pružao usluge vatrogasne straže na svim turnirima.

 

Posetili smo najveći evropski sajam zaštite od požara Interschutz koji se u periodu od 7.do 12. juna 2010. godine održao u Lajpcigu. Nemačka.

 

U sklopu redovne obuke i usavršavanja naših servisera, u februaru mesecu 2010. godine, održana je obuka i provera znanja za rad sa ugljendioksidom, instalacijama i posudama za skladištenje istih, koju je obavio stručni predavač Messer Tehnogas A.D. kompanije.

 

U novembru 2009. godine sklopili smo poslovno-tehničku saradnju sa Pastor Grupom iz Zagreba.

 

Dana 24.09.2009. godine inspektori Uprave za zaštitu od požara i spašavanje MUP R. Srbije iz Beograda, posetili su naše preduzeće i izvršili vanrednu kontrolu rada našeg servisa vatrogasne opreme i kompletnu dokumentaciju iz ove oblasti.

 

Druga godina VIP Beach Matersa u odbojci na pesku, održana je u periodu Jun-Avgust u Beogradu, Nišu i Novom Sadu dvaput. Pored redovnih usluga iz zaštie od požara i davanja vatrogasne straže, naše preduzeće je učestvovalo na turniru u okviru firmi koje su davale svoje usluge na turniru i osvojili treće mesto.

 

U periodu Jul-Avgust 2008. godine za Vip Mobile održan je VIP Beach Master turnir u odbojci u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, gde smo davali vatrogasnu stražu.

 

U oktobru 2007. u Rijeci je organizovana obuka za ovlašćenog servisera vatrogasnih aparata renomirane firme MG Rijeka.

 

U novembru 2006. u Francuskoj je organizovana obuka za ovlašćenog servisera vatrogasnih aparata renomirane firme Eurofeu.

 

Dana 04.06.2007. godine u Beogradu na OMV B.S. Krnjača 2, održana je prezentacija inspekcijskog nadzora, grupi od 30 inspektora protivpožarne zaštite MUP-a R. Srbije iz svih regiona naše zemlje. U grupi su se nalazili inspektori koji su trenutno na obuci za polaganje inspektorskog ispita i licence, predvođeni Načelnikom za vatrogasnu nastavu i obuku MUP-a R. Srbije Aleksandrom Lazarevićem i Načelnicima gradskog odseka za tehnička pitanja i tehničku dokumentaciju. Preduzeće Vatroival se potrudilo da ih ugosti na najbolji mogući način, što su na kraju svi potvrdili i nadaju se nekom novom susretu i novoj prezentaciji.

 

Dana 30.05.2006. godine u Beogradu na OMV B.S. Kneževac, održana je pokazna vežba gašenja požara na benzinskoj stanici. Učesnici vežbe bili su OMV kao domaćin, Vatroival kao referent zaštite od požara, Klacska kao prevoznik derivata, Proguard kao fizičko-tehničko obezbeđenje, Belmedic kao prva pomoć, Vatrogasna Jedinica grada Beograda, stanica Košutnjak.

Facebook Twitter YouTube Yellow Pages
Početna | Referenc lista | Aktivnosti | Donacije | Galerija | Video | Katalog | Linkovi | Kontakt
PIB potvrda | PDV potvrda | APR izvod
© Vatroival Beograd 2017 - zaštita od požara, bezbednost i zdravlje na radu, vatrogasna oprema, vatrogasni servis, protivpožarna oprema.