PočetnaReferenc listaAktivnostiDonacijeGalerijaVideoKatalogLinkoviKontakt
EnglishРусскийDeutsch
 

Donacije

Dana 09.05.2014. nastavili smo našu akciju donacija i manastiru Manastirak koji je posvećen Sv Nikolaju Mirlikijskom, kod Rekovca, poklonili smo znakove/table obaveštenja i upozorenja.

 

Za naše drage prijatelje iz Nacionalnog trening centra Sektora za vanredne situacije R. Srbije, uradili smo i poklonili planere obuke za 2014 godinu.

 

U oktobru 2012. održano je 6 svetski Ashihara Sabaki šampionat, koji smo i ove godine aktivno pomogli u organizaciji.

 

Ostvarena je uspešna obostrana saradnja sa Udruženjem za borbu protiv dijabetesa grada Beograda „Plavi Krug“ Svi naši zaposleni pratili su predavanje o dijabetesu i prošli su kontrolni zdravstveni pregled. Takođe, pomogli smo otvaranje njihovog novog prostora postavljanjem vatrogasne opreme pratećom dokumentacijom iz zaštite od požara.

 

U Beogradu je 01.10.2011. održan međunarodni „5-ti Beogradski Ashihara Trofej“ u organizaciji Ashihara kaikan saveza Beograda. Kao i svih prethodnih godina Vatroival je aktivno učestvovao u podršci i pomogao organizaciji turnira.

 

U novembru 2010. godine manastiru Jošanica poklonili smo znakove upozorenja.

Slike su preuzete sa zvanične internet prezentacije manstira Jošanica.
 

U oktobru 2010. godine pomogli smo donacijom štampu ruske verzije istorijske knjige „Drugi Srpski Ustanak“ u izdanju Srpskog Kulturnog Kruga iz Novog Sada, Vlade Republike Srpske i grada istočno Sarajevo.

 

U septembu 2010. godine osnovnoj školi „Vladislav Petrović Dis“ iz Beograda, poklonili smo veću količinu sanitetskog materijala kao i aparat za pritisak.

 

U junu 2010. godine pomogli smo pri rekonstrukciji učionice specijalnog odeljenja dece ometene u razvoju O.Š. Stevan Dukić u Beogradu.

 

Vatroival d.o.o. uvek pomaže mlade i perspektivne talente. U martu 2010. godine sklopili smo dugoročnu saradnju donacije sa košarkaškim klubom Flash iz Beograda.

 

Poštujući Srpsku pravoslavnu crkvu, njenu tradiciju i običaje, odazvali smo se pozivu za donaciju obnove manastira Hilandar.

 

Uvek smo pomagali važna sportska događanja, pa smo se odazvali i pozivu Ashihara Kaikan Saveza Srbije, da 24.10.2009. godine pomognemo održavanje medjunarodnog takmičenja.

Facebook Twitter YouTube Yellow Pages
Početna | Referenc lista | Aktivnosti | Donacije | Galerija | Video | Katalog | Linkovi | Kontakt
PIB potvrda | PDV potvrda | APR izvod
© Vatroival Beograd 2017 - zaštita od požara, bezbednost i zdravlje na radu, vatrogasna oprema, vatrogasni servis, protivpožarna oprema.