Sistemi ventilacije i klimatizacije

Vazduh koji udišemo u zatvorenim prostorijama bitno utiče na naše zdravlje. Malaksalost, glavobolje, mučninu, suv kašalj, razdražljivost simptomi su koji se pojavljuju pri boravku u objektima sa centralnim sistemima ventilacije i klimatizacije. U ovim sistemima se nalaze grinje, uzročnici mnogih alergija, kao i mnogobrojni mikroorganizmi i virusi koje udišemo.

Sa ciljem konstantnog napredovanja i želje da Srbija ne zaostaje za poslednjim svetskim trendovima iz ove oblasti, krenuli smo sa primenom najsavremenije robot tehnologije iz oblasti održavanja sistema za ventilaciju i klimatizaciju. Stručno i tehnološki smo osposobljeni za čišćenje ovih sistema pomoću robot tehnologije, svedskog lidera u proizvodnji uređaja i opreme za održavanje HVAC sistema “Lifa Air”.

ODMAŠĆIVANJE HAUBA I DIMOVODNIH KANALA

Takođe, možemo da vam ponudimo veom uspešno odmašćivanje hauba i dimovodnih kanala u kuhinjama. Masnoća koja se taloži na tim mestima dugotrajnim radom, može vrlo lako da izazove požar.

U zavisnosti od rada i korišćenja kapaciteta za spremanje u kuhinji nudimo vam:

  1. nedeljna,
  2. mesečna i,
  3. tromesečna odmašćivanja i čišćenja.

Sve neispravne delove možemo da promenimo.

Sredstva koja se koriste su biorazgradiva i ne oštećuju instalaciju i slobodno posle završenog rada mogu da se odlažu u kanalizaciju.

Call Now ButtonTehnička Podrška 24/7