Vatroival

Misija

Vaš partner za sigurnost

Mi smo kompanija specijalizovana za uslužno vođenje poslova iz oblasti zastite od požara, bezbednosti i zdravlja na radu kontrolu i servisiranje vatrogasne opreme, projektovanje i izvođenje sistema zaštite od požara.

Vatroival je kompanija koja posluje više od 20 godina na teritoriji Republike Srbije i od prvog dana smo najpouzdaniji partner u pogledu zaštite od požara i bezbednosti i zdravlja na radu svojih partnera sa najboljim rešenjima u svetskim standardima.

Društvo smo sa sa vrhunskim ovlašćenim servisom, ispitnom opremom i prvoklasnom sistemskom opremom. Imamo dinamičan tim iskusnih inženjera i tehnički obučenih zaposlenih sa različitim iskustvom u većini disciplina povezanih sa inženjerskim uslugama. Trenutno smo jedna od retkih kompanija koja poseduje sve licence i rešenja iz oblasti zaštite od požara i bezbednosti i zdravlja na radu. Uz mnogo znanja i iskustva i posvećen tim zaposlenih, sprovodimo i unapređujemo mere zaštite od požara i bezbednosti i zdravlja na radu kod naših klijenata.

Poslujemo na teritoriji cele Republike Srbije, imamo izdvojene organizacione poslovne jedinice u Lučanima, Temerinu i Leskovcu.

Naši ciljevi su jasni:

Izvrsnost u pružanju usluga

Naša stručnost i znanje omogućavaju nam da pružimo klijentima vrhunsku uslugu i rešenja prilagođena njihovim specifičnim potrebama.

Sigurnost i zaštita

Naša posvećenost osigurava da svi naši klijenti imaju najbolje moguće mere zaštite od požara i rizika na radu, čime se smanjuje mogućnost za gubitak života ljudi, materijalnih šteta i negativnih uticaja na okolinu.

Inovacija i napredak

Aktivno pratimo i primanjujemo najnovija tehnološka dostignuća i inovacije u oblasti zaštite od požara i bezbednosti i zdravlja na radu kako bismo unapredili naše usluge i rešenja.

Stručnost zaposlenih

Negujemo radno okruženje koje podstiče kontinuirano učenje i razvoj naših zaposlenih, kako bismo održali visok nivo stručnosti i bili u korak sa savremenim zahtevima industrije.

Partnerstvo i saradnja

Gradimo dugoročne partnerske odnose sa našim klijentima, razmenjujući znanje, iskustva i najbolje prakse kako bismo zajedno unapredili bezbednosne standarde i postigli održive rezultate.

Poštovanje regulativa i normi

Naša kompanija posluje u skladu sa relevantnim regulativama i normama, te osigurava da sve naše usluge i dokumentacija budu u potpunosti usaglašeni s propisima.

Društvena odgovornost

Prepoznajemo važnost očuvanja životne sredine i podržavamo održive prakse, te aktivno radimo na edukaciji i podizanju svesti o važnosti prevencije požara i bezbednosti i zdravlja na radu.

Kroz naše vrednosti, timski rad i predanost, stvaramo pouzdanu i respektabilnu kompaniju koja ostvaruje pozitivan uticaj na društvo, čuva živote, imovinu i okolinu, doprinosi unapređenju standarda zaštite od požara i bezbednosti i zdravlja na radu u svim sferama poslovanja.

Misija

Vizija

Strategija